Is er niets gebeurd dan?

Is er niets gebeurd dan?

Zeker wel! in 2018 13.500km gereden en tot nu 6.500 dus ik hoop dit jaar ook op 13.000km te komen. en daar zaten ook wel weer ritten van 200 en 300km tussen, dus ik had er veel over kunnen schrijven. Maar ja! tijd als je tussen het fietsen door ook nog werken moet dan ontbreek het je aan tijd. maar ik ga het weer oppakken. Volgende week ga ik weer voor de 250km en dat is dan een rondje met de club, dan rijden we De Stelling van Amsterdam – Lees hier meer over deze tocht – en omdat ik dan ook nog naar de club moet rijden kom ik ver boven de 250 KM. Ik zal dan weer een mooi stukje schrijven over deze tocht.
En verveel je je kijk dan ook op onze clubwebsite daar is altijd wat te doen, toeren, mountainbike en gravelen en zelfs recreatief fietsen.
Ook op Fietssport is veel te lezen en je kan leuke tochten zoeken om aan mee te doen of gewoon een route downloaden, zo blijf fietsen leuk en variërend .
Nou ik ga ook weer eens een leuke route zoeken om dit Pinksterweekend te vullen al is het weer wel slecht 🙁

Nico Offerman

Fiets liefhebber en Voorzitter van tvZoetermeer '77