Je kan beter in bed blijven!

Het begon afgelopen woensdag. Helemaal aangekleed en met de sleutel in mijn hand ging mijn telefoon “wat ga jij doen” hoorde ik zeggen. HuH fietsen natuurlijk gaf ik aan. Nou veel plezier dan, hier stort t van regen zei de ander maar dan in het beste Haags. Tja dan wacht ik wel af en strompelde de trap weer op om mijn fietskleding weer uit te doen. Ik kan beter in mijn bed blijven bedacht ik me.

Maar goed zaterdag herkansing. De avond te voor had ik van buienradar naar buienradar gezapt en het weer beeld zat goed in mijn hoofd. De volgende ochtend vroeg op en koffie gemaakt krantje gepakt en even bijkomen, Het laatste blad van de krant is het weerbericht en dit gaf aan regen 🙁 dus gauw de buienradar opgestart en ….,, ja een bui. Maar later droog, dus moet het kunnen. Even later een andere regenradar opgestart en nog meer regen. Om kort te zijn wel 10 keer dacht ik ik ga fietsen en wel 10 keer bedacht ik ik ga NIET fietsen, ik kon beter in mijn bed blijven

Dan zondag een herkansing of kan ik beter in bed blijven??

Nico Offerman

Fiets liefhebber en Voorzitter van tvZoetermeer '77