MTB Jeugd – in de sneeuw en warme Choco

Na de sneeuwrit van gisteren kon ik vandaag ook weer aan de gang ik ging met de jeugd van Toervereniging Zoetermeer ’77 op pad. Dus om 08:00 uur naar buiten en ja hoor een flink pak sneeuw lag op mij te wachten in de tuin.

Ga met de auto riep mijn vrouw nog, maar ja eigenwijs als ik ben gewoon op de fiets naar Zoetermeer lekker 18,5 km warm trappen. Maar goed erg warm werd ik niet. In het clubhuis zat Frans en Han al met de koffie te wachten en al gauw kwamen een paar senioren aan voor hun zondag ritje. Komt de jeugd wel? we hadden ze nog warme Chocomelk belooft. en ja hoor daar kwamen de belhamels dus met een grote groep 7 jeugd en 4 volwassenen gingen we wat spelen in de sneeuw. eerst maar eens warm fietsen en daarna nog het parcours op, met deze sneeuw best technisch. Om niet te koud te worden gingen we nog een rondje Westerpark en Balijbrug om daarna vol gas naar de Chocolade te gaan. In het clubhuis was het lekker warm en konden we even bijkomen. Ook de senioren kwamen inmiddels aan voor hun warme bakkie, maar ik ging snel naar huis ze hadden windkracht 6 beloofd en die zou ik tegen krijgen.

Nog even spookte het aanbod van Martijn door mijn hoofd om mij thuis te brengen. Maar ja mijn andere IK dacht daar anders over pfff

Nico Offerman

Fiets liefhebber en Voorzitter van tvZoetermeer '77